Restaurant Hotel Aulum

Restaurantslokalerne har i 2018 gennemgået en stor om omfattende renovation, så det i dag fremstår meget flot og moderne, men der er stadig bibeholdt flere charmerende elementer, så du oplever det stadig har hyggen som i gamle dage.

Vi bestrider os altid på, at have de bedste råvarer i køkkenet, så du altid får gode friske retter i høj kvalitet. 

Vi laver ALT mad fra bunden, selv ned til den mindste detalje. Derfor vil du opleve en smagsoplevelse udover det sædvanlige og det lover vi gerne.

Ikke nok med, at oplevelsen og råvarerne skal være i orden, men vores kokke skal også være i top. Derfor sørger vi også altid for, at have veluddannet kokke, så vores værdier går op i en højere enhed.  

Hele året rundt kører vi med dagens ret som kan findes på vores Facebook side eller på hotellet. Vi tilbyder også en lækker A la carde menu, som jævnligt bliver udskiftet, så den passer til årstiden vi befinder os i. 

Til god mad skal der ofte følge gode vine. Derfor har vi også en bred vifte udvalgte vine i alle prisniveauer, som vi bruger meget tid på at finde.

Hvis du overnatter på hotellet, har du også fornøjelsen af, at opleve vores morgenbrunch, hvor der er bredt udvalg af morgenretter.

Du kan også bestille mad ud af huset, helt ned fra 1 person til større selskaber. Dog vil vi gerne vide lidt før, hvis der er tale om 10 eller flere kuverter.

Vi arrangere mange selskaber på hotellet hvor vi sammensætter en god dag eller aften sammen med kunden. Det har vi stor succes med og kunderne kommer med gode tilbagemeldinger og ofte ser vi dem også igen.