Mad ud af huset

Vi leverer rigtig mange smørrebrød ud af huset. Vi kan lave alle slags lige efter jeres ønsker. Så tag fat i os, hvis I ønsker et tilbud. Ingen ordre er for små eller støre – dog vil gerne vide i rimelig tid, hvis der er tale om større mængder.

Vi tilbyder også, at sammensætte selskabsmenuer til levering på jeres adresse eller til afhentning på hotellet. Vi kan komme med nogle forslag til menuen, men lytter også rigtig gerne efter jeres ønsker. Her vil vi igen gerne vide det på forhånd, hvis der er tale om større selskaber, så vi er bedre forberedt på at levere en god kvalitet til jer. Når det er sagt, er vi selvfølgelig også fleksible, hvis I er kommet lidt for sent i gang med at planlægge. Derfor skal I bare ringe, sende en mail eller komme forbi, så finder vi en løsning.

Vores A la carte menu og dagens ret, kan selvfølgelig også altid bestille ud af huset alle ugens dage. Det kan afhentes på hotellet det aftalte tidspunkt.

Vi har hvert år stor succes med at levere mad ud af huset til Mortens aften og til julefrokoster.

Mange firmaer i lokalområdet bruger os til at sammensætte og leverer en uforglemmelig julefrokost menu. Tag kontakt til os og hør nærmere.