Velkommen til Hotel Aulum 

Hotellet har gennemgået en stor omfattende renovering fra år 2016-2019, for at gøre hotellet tidsvarende. Derfor vil du opleve, at næsten alt er nyt, lige fra værelser, restaurant, reception, entre mv. 

Hotellet har i gennem de senere år har skiftende ejere indtil år 2014 hvor Ramesh overtog hotellet og driver det i dag sammen med hans kone. De har som par fået hotellet på rette kurs som i dag har stor succes med at afholde selskaber, udleje værelser og tilbyde god dansk mad i høj kvalitet.

Aulum ligger nær et utal af seværdigheder. Der giver derfor jer mulighed for, at besøge flere turistattraktioner som fx Legoland, Jesperhus Blomsterpark, Jyllands Park Zoo og mange andre. Læs mere her om de forskellige seværdigheder.

Aulum har også den fordel, at ligge i centrum af Herning, Holstebro, Ringkøbing og Skjern. Derfor er det også oplagt, at vælge Aulum Hotel, hvis du skal afholde selskaber for familie og venner eller overnatning efter arbejde og messe.

Når du bestiller et værelse hos Hotel Aulum, inkludere det gratis WIFI og TV. Koden til internet får du i receptionen ved ankomst og fjernsynet skal blot tændes for at få adgang. 

Der er altid gratis parkring på vores parkeringsplads lige uden for bygningen. Det ligger ugeneret og sikre, at dit køretøj er i trygge omgivelser.

Vi tilbyder en lang række muligheder hos Hotel Aulum, det kan være lige fra selskaber, værelsesudlejning, arrangementer, møder, restaurant, krostue og meget mere.

Arrangementerne kan fx være koncerter, som bliver afholdt i vores store flotte fest lokaler, eller julefrokost, Mortens aften eller ålegilde.