Menu

Til hverdag og fest er kroens mad bedst

Forretter

Rejecocktail.

Salat med rejer, asparges og hjemmelavet rød dressing, serveret med brød og smør.

79 kr.

Varm røget laks.

På sauteret spinat tilsmagt med løg og hvidløg, serveret med rejer, asparges og friskbagt brød.

89 kr.

Luft tørrede skinke.

På balsamico syltede grøntsager, salat og hjemmelavet hvidløgs mayonnaise.

Serveret med friskbagt brød.

79 kr. 

 

Hovedretter

Wienerschnitzel.

Schnitzel af kalvekød med pommes sautées, ærter, skysauce og wienerdreng.

189 kr.

Hotel Aulum steak.

Min 200 g. Steak af okse, serveret med kryddersmør, pommes rissollées, dagens grønt og rødvins sauce.

195 kr.

Bagt unghanebryst med hvidløgsmør.

På sauterende grøntsager, persille kartofler og jordskokker creme.

179 kr.

Stjerneskud.

Pandestegt og dampet rødspættefilet på franskbrød med rejer, varmrøget laks, asparges og hjemmelavet røddressing.

139 kr.

 

Børnemenu 

Alle børne retter bliver serveret med grønt, pommesfrites

eller hvide kartofler, ketchup & remoulade.

Vælg mellem: 

 

Rødspættefilet

Røde pølser

Frikkedeller

eller

Kylling nuggets

59,-  

Børne is

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce.

39,-

 

Desserter

 Æbler i calvados karamelsauce.

Æblebåde i lun karamelsauce til smagt calvados, serveret med vaniljeis og hakket nødder.

79 kr.

Chokoladekage.

Med nøddiscreme, frisk frugt og bær coulis.

79 kr.

Pandekager.

Med vaniljeis og chokoladesauce.

69 kr.

Ostetallerken.

3 slags ost med nødder og oliven.

85 kr.

 

 

Til hverdag og fest er kroens mad bedst